Expoziția ”Grafica românească 2015”

dec. 3rd, 2015 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 9 decembrie 2015, ora 18.00, la Galeria Căminul Artei (Str. Biserica Enei nr.16, București) , va avea loc vernisajul expoziției ”Grafica românească 2015”. Expoziţia este însoțită de un catalog color bilingv (român-englez).

În perioada 9 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016, expoziţia ”Grafica românească 2015” reuneşte în spațiile Galeriilor CĂMINUL ARTEI(CAV) și SIMEZA din Bucureşti, 150 de lucrări de grafică executate de 87 de artişti din ţară și străinătate.

Aflată la a cincea ediţie, expoziţia îşi croieşte un drum din ce în ce mai vizibil. Artişti, critici, galerişti, iubitori de artă sau studenţi pot descoperi nume, tehnici, tendinţe, precum şi un topos al întâlnirii în aria vizibilului tăcut, dar grăitor, al graficii.

Număr de vizualizări :906


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro