Editura Doxologia vă așteaptă pe noul site

dec. 14th, 2015 | By | Category: Postcard

Începând de luni, 14 decembrie 2015, Editura Doxologia își așteaptă cititorii pe noul site web www.edituradoxologia.ro/. Editura DOXOLOGIA a Arhiepiscopiei Iașilor deschide porțile unui nou site cu o interfață extrem de prietenoasă, interactivă și captivantă pentru cititorii săi, care petrec o bună parte din timp în spațiul virtual. Astfel, începând din această săptămână puteți comanda cărțile preferate din noul magazin online al editurii, puteți face cunoștință cu echipa din spatele publicațiilor sau puteți afla ce volume sunt în pregătire pe www.edituradoxologia.ro/. Tot aici veți găsi informații despre evenimentele organizate de Editura Doxologia, despre autori, dar și prezentări de carte (text și video).

Vă așteptăm să descoperiți noul site, unde veți găsi, în această perioadă, numeroase surprize.

Impresii despre Editura Doxologia:

Prof. univ. dr. Paul Gavrilyuk, Universitatea din Minnesota (SUA): „Aș dori să mulțumesc Editurii Doxologia pentru publicarea acestor cărți în România, căci este important pentru mine faptul că lucrările mele au acum un public foarte important, larg, educat și experimentat și, de asemenea, consider important să îmi pot întâlni publicul, căci sunt de părere că operele prind realmente viață atunci când sunt primite, când există o dezbatere pe marginea lor.”

Pr. conf. dr. Constantin Necula, Consilier Misionar-Pastoral și de Imagine al Arhiepsicopiei Sibiului: „Una dintre editurile unde cei care studiază teologia găsesc la îndemână o serie de cărți de mare valoare. Per ansamblu, îndrăznesc să spun că în domeniul cărții bisericești, Doxologia începe să dea roadă, să dovedească faptul că se poate lucra profesionist, să lege foarte corect colecțiile între ele și să propună cititorului român o serie de direcții de cultură teologică reală și de mare calitate.”

Despre Editura DOXOLOGIA

Editura Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, continuatoare a activității marilor ierarhi cărturari ai Moldovei, Varlaam, Dosoftei și Veniamin Costachi, caută să răspundă necesităților contemporane, așa cum înaltele figuri eclesiastice amintite au căutat să o facă la vremea lor, susținând activitatea culturală și misionară a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei prin editarea de publicații de înaltă calitate care să cultive credința și morala creștină. Mai multe informații pe: www.edituradoxologia.ro/ și https://www.facebook.com/Editura.Doxologia.

Număr de vizualizări :921


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro