Concurs de proiecte regizorale – ediția I, la Teatrul Arte dell’ Anima

dec. 2nd, 2015 | By | Category: Postcard

Teatrul Arte dell‘ Anima anunță organizarea unui concurs de proiecte regizorale ce se va desfășura în perioada 1 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016.

„Pentru că noi, Teatrul Arte dell’ Anima, credem în tine, tinere artist și vrem ca ideile și arta ta să ajungă cât mai departe, organizăm un concurs de proiecte.

Juriul format din: Ana Maria Nistor și Monica Andronescu, va alege două proiecte care vor fi produse de Teatrul Arte dell’ Anima începând cu 1 Februarie 2016. Spectacolele vor fi jucate pe scena Teatrului Arte dell’ Anima, pe scenele teatrelor partenere și în festivaluri de teatru naționale și internaționale.

Dacă ai o piesă în 2-4 personaje și o idee de montare inedită uite ce trebuie să faci pentru a te înscrie:

Regulament de participare:

1. Ne trimiți textul în format pdf.*

2. Ne spui în linii mari ideea ta de montare și de ce ai ales textul (minimum 1 pagină, maximum 3 – în format word, times new roman 12, cu diacritice).*

3. Ne faci un deviz estimativ.*

4. Ne trimiți CV-ul tău.*

* Toate materialele pentru înscriere le vei trimite pe adresa de mail: office@artedellanima.ro până la data de 10 Ianuarie 2016, ora 18:00.

În evaluarea proiectelor vom acorda o atenție deosebită celor care:

1. Prin text sau ideea de montare se încadrează în contextual social mondial actual.

2. Având în vedere faptul că vrem să participăm cu spectacolele în festivaluri naționale și internaționale, suntem interesați de o tematică la zi, care să reflecte problemele societății contemporane și ale tinerei generații.

Calendar Concurs:

1 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016, ora 18:00 – Înscrierea proiectelor

11-17 ianuarie 2016 – Jurizarea proiectelor

18 Ianuarie 2016 – Afișarea proiectelor câștigătoare

25-29 Ianuarie 2016 – Audiție de rol pentru proiectele selectate

1 Februarie 2016 – Începerea repetițiilor”

Număr de vizualizări :737


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro