Acțiune umanitară pentru refugiații de la granița dintre Serbia și Bulgaria, la Centrul Ceh

dec. 9th, 2015 | By | Category: Postcard

Centrul Ceh, împreună cu Martina Smutná (artist în rezidență la Centrul Ceh) organizează o acțiune de ajutor umanitar pentru refugiații și solicitanții de azil din tabăra improvizată de la granița dintre Serbia și Bulgaria.

„Sute de refugiați sunt blocați la punctele de frontieră, iar autoritățile locale și ONG-urile nu sunt în măsură să ofere tuturor sprijin de bază. Grupuri auto-organizate de voluntari din toată Europa, s-au mobilizat ca să aducă în tabere mâncare și haine. Peste 1500 de voluntari din Republica Cehă au ajutat refugiații de la graniță, începând cu luna septembrie“, spune Martina, chemand în ajutor și societatea civilă din Romania.

La Centrul Ceh (str. Ion Ghica 11, Bucuresti, de luni până vineri, între 8 și 4:30 sau, în afara acestui orar, la 0747893500) puteți dona haine de iarnă, ciorapi, mănuși, fulare groase, cizme și bocanci de iarnă (mărimile 39-44), pături. Toate lucrurile colectate vor fi transportate în Serbia pe 12 decembrie 2015, cu mașina Centrului Ceh.

Eveniment facebook: www.facebook.com/events/1052377271453232/

Număr de vizualizări :782


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro