”În Țara emoțiilor”, de Gabriela Mărginean, lansată la Galateca

dec. 17th, 2015 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 19 decembrie 2015, de la ora 11.00, la Galeria Galateca din București, va avea loc lansarea cărții pentru copii „În Țara emoțiilor”, scrisă de Gabriela Mărginean și ilustrată de Irina Neacșu. Autoarea va lectura fragmente din carte, iar Irina Neacșu va prezenta obiectele de design inspirate de acest proiect. Sesiunea de lectură și lansarea prezentată de Mireille Radoi, Director general al Bibliotecii Centrale Universitare București ”Carol I”, va fi urmată de o zi deschisă jocului și designului pentru copii în cadrul Anniversaire la Galateca, până la ora 19.00.

“În ţara emoţiilor” se doreşte a fi o alfabetizare, o introducere în universul complex al emoţiilor de bază,o viziune nouă în modul de gestionare a unei tematici extrem de sensibile în domeniul cărţii pentru copii. Ilustraţia cărţii este semnată de Irina Neacşu, cunoscut architect, grafician şi designer de interior.

În iunie proiectul a inspirat expoziţia interactivă de design “În ţara emoţiilor”, dedicată atât copiilor cât şi părinţilor, în care designerul Irina Neacşu şi Gabriela Mărginean au explorat într-o manieră sensibilă lumea complexă a sentimentelor. Găzduită de Galateca, expoziţia invita vizitatorul să experimenteze cele 7 emoţii: Surpriză, Tristeţea, Fericirea, Furia, Frică, Dezamăgirea, Încrederea într-un exerciţiu dinamic de extrapolare a designului de carte şi obiect.

Proiectul este inclus în salonul de artă şi design Anniversaire, care în acest an are şi un corner dedicat copiilor.

Număr de vizualizări :1580


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro