Vasluienii și-au onorat OAMENII TIMPULUI!

nov. 23rd, 2015 | By | Category: Postcard

Sâmbătă, 21 noiembrie 2015, a avut loc Gala Locală OAMENII TIMPULUI din Județul Vaslui. Evenimentul s-a desfășurat la Muzeul Județean „Ștefan cel Mare”. Cu această ocazie, comunitatea locală a putut să își prezinte reverența în fața nominalizaților locali: Dan Ravaru (Literatură), Corneliu Porumboiu (dublu nominalizat: Arte și Diplomație publică), Ionel Miron (Educație și cercetare), Mihai Popa (Societate civilă), Oltea Rășcanu-Gramaticu (Memorie și istorie), Cătălin Striblea (Jurnalism), Rareș Roșca (Tinere valori), Aurora Popa (Sănătate) și Vlad Alexandru Boboc (Antreprenoriat).

Campania OAMENII TIMPULUI înseamnă, înainte de toate, o invitație adresată comunității de a contribui la identificarea, recunoașterea și promovarea personalităților de excepție și a proiectelor susținute de acestea. Fiecare Gală Locală este un exercițiu al excelenței, pe care îl înfăptuim împreună, conturând, practic, reperele unei veritabile comunități de prestigiu. Conferim astfel sens, la nivelul fiecărei comunități incluse în proiect, misiunii pe care am asumat-o, aceea de a prelua trecutul, de a premia prezentul și de a pregăti, în acest fel, viitorul. Felicităm nominalizații de la Vaslui și îi așteptăm la Gala Extraordinară de la Iași, de pe 12 decembrie”, a declarat prof. univ. dr. Daniel Șandru, Directorul Revistei TIMPUL.

Momentul artistic de la finalul evenimentului a fost susținut de Grupul Dialog. Prezentatorul Galei de la Vaslui a fost jurnalistul Cătălin Sava.

Partenerii Galei Locale OAMENII TIMPULUI de la Vaslui au fost: Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui, Monitorul de Vaslui și Florăria Happy. Totodată, organizatorii mulțumesc domnului Valeriu Caragață și doamnei Cristina Vasiliu pentru implicare.

Număr de vizualizări :691


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro