Teatrul Ţăndărică continuă Campania „Dăruieşte zâmbete, donează cărți și jucării”

nov. 23rd, 2015 | By | Category: Postcard

Pentru al treilea an consecutiv, Teatrul Ţăndărică își invită spectatorii să joace rolul asistenţilor lui Moş Crăciun pentru a îndeplini o misiune specială: sărbători cu multe zâmbete pentru copiii internaţi la Spitalele “Marie Curie” și “Grigore Alexandrescu” din Bucureşti. Până în 13 decembrie 2015, toți cei care vor să se alăture echipei Țăndărică-Moș Crăciun sunt așteptați la sediul Țăndărică din Lahovari și la librăria Cărturești Verona, să doneze cărți și jucării pentru copii și tineri cu vârste cuprinse între 1 și 18 ani.

Anul trecut, în cadrul aceleiaşi campanii, peste 50 de copii internaţi la “Marie Curie” au primit cadouri de la Moş Crăciun, cu ajutorul asistenţilor săi de la Teatrul Ţăndărică.

Din respect pentru cei mici, vă rugăm să donați doar obiecte îngrijite sau noi.

Campania  DĂRUIEȘTE ZÂMBETE, DONEAZĂ JUCĂRII ȘI CĂRȚI face parte din proiectul ȚĂNDĂRICĂ, PRIETENUL TĂU CEL MAI BUN!, inițiat de Teatrul Țăndărică.

www.teatrultandarica.ro

www.facebook.com/teatrultandarica

Număr de vizualizări :972


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro