Spectacolul ”Factorul uman”, la Teatrul de Comedie

nov. 19th, 2015 | By | Category: Eveniment

Duminică, 22 noiembrie 2015, ora 19.00, la Teatrul de Comedie (Sala Nouă), se va juca spectacolul ”Factorul uman”.

Factorul uman, tratat excelent regizoral de inconfundabilul Alexandru Mâzgăreanu, este un spectacol inteligent şi convingător, un spectacol al nebuniei zilnice, în care cele trei personaje trăiesc la limita universului realist şi contemporan cu a celui intim, ideal.

Ludovic îşi construieşte în curtea casei un OZN, iar mama lui, fascinată de micuţa Dorothy, se refugiază în universul poveştii Vrăjitorului din Oz. Cei doi trăiesc într-o lume fictivă, încercând astfel să se izoleze de realitatea crudă a lumii contemporane. Micul lor univers este zdruncinat de apariţia lui Cendre, iar misterul din spatele acestuia se risipeşte treptat lăsând să iasă la suprafaţă un adevăr tragic.

Spectacolul este o tragicomedie despre o societate dependenţă de antidepresive, despre teama de singurătate şi nevoia de iubire.

Cu o distribuţie excelentă: Ana Ciontea, Dan Rădulescu şi Ioana Marcoiu, pe muzica lui Alexandru Suciu, Factorul uman este un clişeu psihologic, des întâlnit, şi reprezintă drama unei societăţi care manipulează oamenii, aşa cum mama din textul lui Thierry Janssen îşi manipulează fiul.

Număr de vizualizări :700


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro