Se prelungesc înscrierile pentru concursul ”Audiție Națională 2015”

nov. 16th, 2015 | By | Category: Postcard

UNATC „I.L.Caragiale” anunță că înscrierile pentru  concursul ”Audiție Națională 2015” se prelungesc până pe data de 23 noiembrie 2015, ora 10:00.  AgențiadeCarte.ro este partener media al concursului.

Înscrierile constau în  trimiterea unui one man/woman show de 7-10 mininute și un CV pe adresa auditienationala@unatc.ro.

Se pot înscrie studenți la Arta Actorului din anul III – Licență, anii I și II – Master, absolvenți ai Facultăților de Teatru din toată țara și actori până în 35 de ani.

Competiția „Audiție Națională 2015” se va desfășura în zilele de 7, 8, 9 decembrie 2015. La UNATC, sala Ileana Berlogea (str. Matei Voievod, nr. 75-77) concurenții vor susține live, one man/one woman show-ul de 7-10 minute trimis pe suport video la înscriere, în fața unui juriu final din care fac parte: Alexandru Darie – Director Teatrul Bulandra, George Ivașcu – Director Teatrul Metropolis, George Mihăiță – Director Teatrul de Comedie, Marilena Țepuș – Director Teatrul Nottara, Mihaela Păun – Director ArCuB, Paul Chiribuță – Decan al Facultății de Teatru, Alexandru Maftei – regizor de film.

Premiile constau în roluri oferite de către directorii teatrelor partenere în spectacolele din stagiunea 2015-2016 și în roluri acordate de regizorii de film. De asemenea, câștigătorii vor primi și premii constând în sejururi în taberele studențești ce vor fi organizate anul viitor în România,  oferite de către  Direcția Învățământ a Primăriei Municipiului București.

Număr de vizualizări :1048


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro