Nominalizații Campaniei OAMENII TIMPULUI din Județul Bacău vor fi onorați la Gala Extraordinară de la Iași

nov. 27th, 2015 | By | Category: Postcard

În cadrul Campaniei OAMENII TIMPULUI au fost programate Galele Locale, evenimente care ar fi trebuit să aibă loc în reședințele Județelor Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău și Vaslui, precum și în orașele Chișinău și Cernăuți. Din motive obiective, independente de voința Asociației Revistei TIMPUL, organizatorul Campaniei, în Județul Bacău această gală nu va avea loc. Din păcate, proiectul nu și-a găsit ecoul nici la nivelul autorităților publice și nici în sectorul privat, astfel încât nominalizații din acest județ să fie onorați și la nivel local.

Organizatorii transmit un mesaj de felicitare pentru nominalizații din acest județ și îi asigură de prețuirea și respectul lor. Cei zece nominalizați în Campania OAMENII TIMPULUI din Județul Bacău sunt invitați să participe, alături de ceilalți nominalizați, la Gala Extraordinară de la Iași, ocazie cu care organizatorii vor face reverența care se cuvine și în fața domniilor lor.

Programul Campaniei nu va suferi alte modificări. Astfel, pe 1 decembrie 2015 va avea loc Gala Locală OAMENII TIMPULUI de la Chișinău, iar pe 12 decembrie 2015  Gala Extraordinară OAMENII TIMPULUI, la Iași.

Număr de vizualizări :665


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro