Gala Locală OAMENII TIMPULUI 2015 – Botoșani

nov. 12th, 2015 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 14 noiembrie 2015, ora 16.00, va avea loc Gala Locală OAMENII TIMPULUI 2015 din Județul Botoșani. Evenimentul se va desfășura în Sala Mare a Muzeului Județean Botoșani.

Scopul Galei Oamenii Timpului din Județul Botoșani este ca această comunitate să își prezinte reverența în fața celor zece nominalizați locali, care, în urma deciziei Juriului Național, vor lua parte la Gala Extraordinară OAMENII TIMPULUI ce se va desfășura la Iași, sâmbătă, 12 decembrie 2015, în Sala Mare a Teatrului Național „Vasile Alecsandri”, alături de ceilalți șaptezeci de nominalizați proveniți din zona de desfășurare a Campaniei (www.oameniitimpului.ro). În cadrul Galei Extraordinare de la Iași vor fi premiați cei zece câștigători ai Trofeului Oamenii Timpului 2015.

Gala se va încheia cu un scurt moment artistic susținut de interpreta de muzică folk Ștefania Iacob.

Evenimentul va fi prezentat de către jurnalistul Cătălin Sava.

Număr de vizualizări :803


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro