”Schimb de Cărți Noiembrie”- Atelier de confecționat povești fantastice

nov. 26th, 2015 | By | Category: Postcard

Duminică, 29 noiembrie 2015, de la ora 15:00 , sunteți așteptați La Un Ceai (Luigi Cazzavillan nr. 25) la întâlnirea ”Schimb de Cărți Noiembrie”. Și pentru că este anotimpul poveștilor și Sf. Andrei e aproape, ne-am invitat prietenii de la Editura Crux Publishing care v-au pregătit un Atelier de confecționat povești fantastice: ”Tricotăm monștri din cuvinte. Unul pe față, unul pe dos”, cu scriitorul Dan Rădoiu.

Apocalipse eșuate, cărți de Tarot, exerciții de improvizație… oare ce ar mai putea urma? Ei bine, în prag de iarnă merg poveștile cu… monștri. Mai ales împreună cu o ceașcă de ceai fierbinte și o gașcă simpatică de prieteni. Dar nu vorbim despre orice fel de creaturi înspăimântătoare, ci mai degrabă despre monștri amuzanți pe care îi veți tricota chiar voi! Din cuvinte!

Mai schimbăm o carte, mai țesem o poveste… Inspirație și voie bună. Intrarea este liberă. Schimbul nu este obligatoriu și nici permanent.

Spune-ne că vii pe evenimentul de pe Facebook.

Schimb de Cărți este un proiect bookblog.ro care se desfășoară de șapte ani în București și în alte orașe din țară (Galați, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea, Suceava). Acest proiect susține lectura printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de cărți între ei și pot discuta, într-un cadru cât mai liber și cât mai puțin rigid, despre cărți, autori sau edituri. Intrarea este liberă și oricine poate participa.

Schimb de Cărți este un proiect în continuă dezvoltare, așa încât cei care doresc să aducă întâlnirile Schimb de Cărți în orașul lor pot trimite un mail la adresa andreea@bookblog.ro pentru mai multe detalii.

Număr de vizualizări :1406


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro