”Respirații” cu Mihai Șora, Luiza Palanciuc, Dan Grigore

nov. 25th, 2015 | By | Category: Eveniment

Joi, 26 noiembrie 2015, la ora 19.00, în JOINt For Freedom, cafeneaua din centrul istoric al Bucureștilor (Strada Francez­ă, numărul 12) va avea loc dezbaterea ”Respirații”. Nicoleta Savin îi are, ca invitați, pe Mihai Șora (care a împlinit, zilele trecute, vârsta de 99 de ani), Luiza Palanciuc și Dan Grigore.

„Există nenumărate gesturi pe care le facem mecanic, printr-un soi de amnezie a ființei de taină, o absență cu atât mai supărătoare, cu cât nu ne dăm seama nici mai târziu, când totul a fost spus, iar gestul a fost dus până la capăt, de consecințele cuvintelor și faptelor noastre. Mi-ar plăcea să pot avea o asemenea acuitate a vieții, încât respirația însăși să-mi fie mereu prezentă, însă altcumva decât sub forma cunoscutului reflex necondiționat…“, spune Mihai Șora.

Despre acest mod de a fi în lume – alături de ea și împreună cu ea – va fi vorba la întâlnirea cu publicul a celor trei invitați.

Evenimentul va fi filmat și transmis la Nașul.TV și pe portalul privesc.eu.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Rezervările pot fi făcute la numărul de telefon: 0770 505 811.

Număr de vizualizări :1118


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro