”Anniversaire” – salon de artă și design, ediția a 3-a

nov. 23rd, 2015 | By | Category: Postcard

Luni, 7 decembrie 2015, ora 19:00, Galeria Galateca vă invită la “Anniversaire”, ediția a 3-a a salonului de artă contemporană și design, un concept original inițiat de galeria Galateca și gallery shopul NeoGalateca.

Tema din acest an este promovarea valorilor autentice româneşti şi a simbolurilor tradiţionale inspirate din povestea Reginei Maria, a Casei Regale şi a reîntoarcerii Inimii Reginei acasă.

Sunteți așteptați cu o selecție de cadouri de artă şi design românesc, pictură, sculptură, design de obiect, design vestimentar, textile, bijuterie de autor, grafică, printuri, ilustraţii, obiecte din ceramică şi sticlă, instalaţii de artă.

Cu ocazia lansării shop-ului online www.neogalateca.ro , veți beneficia de un discount de 15%, în perioada 7-23 decembrie 2015, la achiziția produselor tastând codul unic Neogalateca.

CÂND:  în perioada 7 – 23 decembrie 2015

UNDE:  Galeria Galateca

Program: Ma-V: 12:00 – 20:00; S: 11:00 – 19:00

Deschidere: Luni, 7 decembrie, ora 19:00

Număr de vizualizări :977


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro