Zilele Porților Deschise la Școala Gimnazială nr. 17 și Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi

oct. 13th, 2015 | By | Category: Postcard

În perioada 12-16 octombrie 2015, în cadrul evenimentelor prilejuite de Zilele Porților Deschise, Școala Gimnazială nr. 17 din Galați  are onoarea să vă invite la două întâlniri speciale.

1. Miercuri, 14 octombrie 2015, ora 9.00, în Biblioteca şcolii, avem ca invitat de onoare pe poeta și publicista ANGELA BACIU la un moment de suflet şi artă literară intitulat: „Printre frunze şi cuvinte”.

Vor întreţine atmosfera creaţiile elevilor din şcoală şi vom asista la lansarea cărții de interviuri: “Despre cum nu am ratat o literatură grozavă” de Angela Baciu (ed.Junimea); evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe si fotografii.

2. Joi, 15 octombrie.2015, ora 17.30, la sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi, va avea loc un spectacol cu titlul “CULORILE TOAMNEI ÎN OGLINDA TIMPULUI”.

Şcoala Gimnazială Nr.17 Galaţi organizează acest eveniment cu participarea deosebită a Grupului vocal-instrumental de muzică veche KALOFONIS din cadrul Asociaţiei pentru Promovarea Patrimoniului Cultural Galaţi şi a Asociaţiei Culturale „Ars Poetica” din Brăila – partenerii şcolii.

Spectacolul se adresează tuturor sufletelor tinere care doresc să dea viaţă unui dialog între tradiţie şi modernitate. Și de această dată, poeta Angela Baciu ne va fi alături, atât în calitate de scriitor, cât și de moderator.

Coordonator principal: Anca Barbu – director

”Vă invităm oricând doriți să faceți cunoștință cu inimoasa echipă de cadre didactice și elevi de la Şcoala Gimazială Nr.17 Galaţi. Suntem o instituţie în care actul didactic de excepţie este îmbinat desăvârşit cu diverse activităţi extraşcolare care conturează caractere frumoase. Elevii noştri sunt precum nucile magice din care, sub mângâierea si daruirea profesorilor, se vor naşte viitorii arbori. Aceste realităţi sunt certificate de numeroase premii la festivaluri, concursuri şi olimpiade şcolare, precum şi de munca ce individualizează instituţia în peisajul educaţional gălăţean – experienţa de 19 ani în aplicarea alternativei educaţionale „Step by step”. Cuvintele care ne ghidează sunt: „Cu noi şcoala îţi va fi cheie pentru-a reuşi”.

Un eveniment în colaborare cu Casa de Cultură a Sindicatelor Galați.

Intrarea liberă!

Număr de vizualizări :662


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro