„Solitarul solidar. Lordul Byron”, de Corina Cristea

oct. 1st, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Editura Vremea anunță apariția celui mai recent volum semnat de prozatoarea Corina Cristea: ”Solitarul solidar. Lordul Byron”.

Volumul spune povestea vieţii aventuroase a Lordului Byron, poet care renunţă la saloanele londoneze pentru a cunoaşte lumea, mai ales Italia şi Grecia, ţară unde îşi găseşte sfârşitul în timpul războiului de independenţă şi unde este celebrat ca un adevărat erou.

Cea de-a doua parte a volumului semnat de Corina Cristea este dedicată operei Lordului Byron, care cuprinde atât versuri, cât şi numeroase piese de teatru.

Volumul poate fi comandat pe site-ul editurii: edituravremea.ro/solitarul-solidar.-lordul-byron

Număr de vizualizări :1277


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro