Se lansează ”Autobaza Film”

oct. 29th, 2015 | By | Category: Postcard

Vineri, 30 octombrie 2015, începând cu ora 21.00, la Autoboza ( Bd. Energeticienilor nr. 13-15, București) se lansează ”Autobaza FILM”. Noul spaţiu urban se deschide iubitorilor de muzică şi film cu proiecţia filmului documentar ”Amy”, urmată de un party ce aniversează 1 an de Autobaza Radio.

Spaţiul de pe Bulevardul Energeticienilor, generos ca dimensiuni [o hală de 1800 de mp] şi atmosferă [o pietonală plină cu muzică, vinuri si cărţi], va rămâne deschis pe parcursul întregii nopţi.

Cărturești se pune pe roți și vine la Autobaza cu tot ce e mai bun pentru cei care iubesc filmele și muzica: albume vechi și noi, dar și accesorii pentru ascultarea lor, cărți despre artiști și formații celebre, precum și un lounge pentru discuții pe teme muzicale. Luați-vă bilet pentru o călătorie prin lumea lui Amy, cu pornire de la Autobaza. Cărturești v-a făcut bagajul!

Program:

21.00: Proiecţie documentar ”Amy” (2015), regizor Asif Kapadia

Party aniversar 1 an de Autobaza Radio

Facilităţi: parcare maşini, parcare biciclete

Biletele se găsesc online, pe Eventim.ro şi în magazinele partenere.

Facebook event: www.facebook.com/events/514633948697226/

Număr de vizualizări :978


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro