Ofertele expozanților la Kilipirim, ediția de toamnă 2015

oct. 28th, 2015 | By | Category: Postcard

Miercuri, 28 octombrie 2015, a debutat o nouă ediție a Kilipirim. Ediția din această toamnă a celui mai important târg de carte cu discount are loc la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călărași. Pentru cinci zile, până pe 1 noiembrie inclusiv, toți cei interesați de cărți la prețuri „de kilipir”, cele mai importante edituri autohtone au pregătit oferte speciale: de la cărți cu reduceri de până la 90% la pachete tematice la prețuri extrem de avantajoase. În lista miilor de titluri care îi așteaptă pe iubitorii de lectură se numără atât volume pentru copii și tineret, cât și titluri pentru cititorii experimentați, deopotrivă beletristică, nonficțiune și albume de artă, muzică, albume de benzi desenate, agende și jurnale. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Kilipirim e primul târg autohton la care cititorii pot găsi la ofertă cartea laureatei cu Nobelul literar pe anul 2015 – Svetlana Aleksievici, Dezastrul de la Cernobâl. Mărturii ale supraviețuitorilor. Volumul poate fi găsit la standul Corint, oferta editurii incluzând peste 600 de titluri, ale căror prețuri au fost reduse cu 35%.

Editurile Humanitas și Humanitas Fiction vin cu oferte de neratat: cărți cu prețuri „rotunde”: de 5, 10 și 15 lei. În plus, reprezentanții editurii au declarat că, pentru ediția din această toamnă, ne-au pregătit încă o ofertă specială – toți cei interesați să afle mai multe detalii sunt invitați să treacă pragul Kilipirim, ediția de toamnă 2015.

În anul în care sărbătorește 20 de ani de la înființare, Editura Polirom vine la Kilipirim cu o ofertă generoasă, de peste 300 de titluri, multe dintre acestea, la jumătate de preț (literatură, carte de călătorie, istorie, psihologie aplicată, sănătate).

O ofertă impresionantă, de peste 700 de titluri, și multe oferte speciale îi așteaptă pe vizitatori la standul RAO. Enciclopedii adresate publicului larg, precum Al Doilea Război Mondial de Anthony Beevor, Ordinea mondială de Henry Kissinger sau Moda. Istoria completă, toate își așteaptă cititorii la stand, la prețuri speciale.

85% reducere la volumele Curtea Veche Publishing din cadrul Kilipirim, ediția de toamnă 2015, dintr-o ofertă generoasă, de peste 800 de titluri. Un titlu extrem de actual, Mineriadele. Între manipulare politică și solidaritate muncitorească de Alin Rus se află pe lista recomandărilor speciale.

Peste 350 de titluri îi așteaptă pe cititori la standul editurilor Trei, Pandora M și Lifestyle Publishing din cadrul Kilipirim. Zeci de titluri la pretul fix de 10 lei, plus multe noutăți, al căror preț a fost redus cu 30%. Lista include și multe dintre titlurile publicate în această toamnă: Grey de EL James, Second Life de S.J. Watson, Sașenka de Simon Sebag Montefiore, Războiul care a pus capat păcii de Margaret MacMillan.

Editura ALL vine în întâmpinarea cititorilor de la Kilipirim cu peste 400 de tiluri. Oferta include foarte multe titluri la jumătate de preț – de la cărțile îndrăgitei romanciere Cecelia Ahern și romanele din colecția „Strada ficțiunii”, la bestsellerul Diplomația semnat Henry Kissinger sau Manualulul de Medicină Harrison.

Editura Nemira vine la Kilipirim cu peste 200 de titluri, dintre care multe volume proaspăt ieșite din tipar, precum Cavalerul celor 7 regate de George R.R. Martin sau Mr. Mercedes de Stephen King. Titlurile vor avea o reducere generală de 30%, iar pachetele de cărţi şi seriile, o reducere de 40%, plus multe cărţi la preţuri de kilipir – 5, 10 şi 15 lei.

Casa de Pariuri Literare, cea mai curajoasă editură autohtonă dedicată promovării tinerilor autori români, vine la Kilipirim cu peste 25 de titluri, volume semnate de nume de primă mărime ale literaturii române contemporane, precum Nora Iuga, Sorin Stoica, Octavian Soviany, Dan Sociu, Angela Marinescu, cărți ale căror prețuri vor fi reduse cu 20%.

Oferta Editurii Prut Internațional include peste 250 de titluri, multe dintre acestea putând fi cumpărate la jumătate de pret! Cărțile din seriile „Învăț împreună cu Adelina și Adișor”, „10 povești hazlii pentru copiii zglobii” sau „Atlas geografic pentru copii” vor putea fi găsite la standul editurii din cadrul Kilipirim la prețuri speciale.

Cărțile pentru copii sunt bine reprezentate, în special și în ofertele editurilor Aramis și Minerva. La standul lor, cititorii vor beneficia de o ofertă variată de titluri: cărți de activități pentru copii, cărti de colorat, pe grupe de vârstă, enciclopedii, cărți cu origami, auxiliare școlare, bibliografie școlară, beletristică, deopotrivă literatură română și universală – reducerile ajungând până la 75%.

Editura For You vine cu peste 200 de titluri, ale căror prețuri sunt reduse cu peste  60%. Oferte speciale: un număr de 15 pachete cu cărți, fiecare continând în medie 6 titluri, pe diverse domenii, cu reduceri excepționale! La standul editurii, cei interesați pot găsi inclusiv cartea Fluturi a Irinei Binder, un fenomen online, o carte care a entuziasmat o mulțime de adolescenți și tineri.

Oferta de carte e completată de obiecte și povești fascinante, aduse la Kilipirim de iubitorii de produse de colecție și de negustorii de antichități. În paralel, se va desfășura Festivalul de Spiritualitate și Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”, unde vizitatorii vor putea achiziționa cărti și produse ezoterice sau pot participa la programul permanent de conferințe pe teme generale de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătățire a calității vieții.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi:

Parteneri media: Rock FM, Ştirile TVR, Calendar evenimente.ro, b365.ro, 121.ro, AgenţiadeCarte.ro, BookMag, Filme şi cărţi, Semne bune, Bună dimineaţa, Bucureşti!, Suplimentul de cultură, Observator cultural

Număr de vizualizări :1152


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro