Noul sezon de conferințe de la Palatul Suțu aduce studenții la muzeu

oct. 19th, 2015 | By | Category: Postcard

Noul sezon de conferințe de la Palatul Suțu, care au ca temă Bucureștiul, a debutat în luna octombrie cu un public format în proporție de 87% din tineri, majoritatea studenți. Mai precis, 249 de persoane din cele 287 care au participat la primele trei conferințe organizate joia de Muzeul Municipiului București – Palatul Suțu sunt reprezentante ale categoriei de vârstă 18-25 de ani.

Prima conferință, Mașina Timpului nr. 5, susținută de Cristian Radu pe 1 octombrie, a avut un public de 85 de persoane. Cea de-a doua, susținută de Oana Marinache pe 8 octombrie, pe tema Casele Arhitecților din București, a avut un public de 159 de persoane (datorită numărului mare de persoane care și-au anunțat prezența la conferință, muzeul a organizat două conferințe pe această temă, în aceeași zi). A treia conferință din acest sezon, susținută de Octavian Buda pe 15 octombrie, cu subiectul Bucureștii Marilor Epidemii, a avut o participare de 43 de persoane.

Tinerii interesați de poveștile Bucureștiului sunt invitați, în continuare, să le afle- în fiecare joi, de  la orele 19. Intrarea la conferință este 7 lei (3 lei pentru studenți și pensionari), iar în prețul biletului este inclusă vizitarea expoziției permanente de la Muzeul Municipiului București.

Următoarele conferinţe:

22 octombrie 2015 ora 19:00- „România ghetourilor urbane” cu Viorel Mionel
29 octombrie 2015 ora 19:00- „Via, vinul şi beţia la români” cu Narcisa Ştiucă
5 noiembrie 2015, ora 19.00- „Fotograful Aurel Bauh” cu Emanuel Bădescu
12 noiembrie 2015, ora 19.00- „Arhitecți și arhitectură în păerioadice de acum un veac” cu Sidonia Teodorescu.

Număr de vizualizări :630


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro