Lansarea albumului „Duelul viorilor”, la Radio România

oct. 1st, 2015 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 3 octombrie 2015, ora 19.00, la Sala Radio, la început de stagiune de concerte Radio România, violoniştii Gabriel Croitoru şi Liviu Prunaru, împreună cu pianistul Horia Mihail, se reunesc pentru un nou recital marca „Duelul viorilor”. Atractivitatea evenimentului – deja cunoscut şi aşteptat de publicul bucureştean – este una specială prin bonusul oferit spectatorilor de către Editura Casa Radio la finalul recitalului, în foaierul central al Sălii de concerte Radio: lansarea recentului album „Duelul viorilor – Tango şi o sesiune de autografe cu cei trei artişti.

„Duelul viorilor” este un titlu inspirat pentru un proiect ce reuneşte doi violonişti de marcă, cu două viori de colecţie: Gabriel Croitoru care cântă pe o vioară Guarneri ce i-a aparținut lui George Enescu şi Liviu Prunaru, concert-maestrul uneia dintre cele mai bune orchestre din lume, Concertgebouw din Amsterdam, care deţine o vioară Stradivarius. Două viori într-o ipotetică confruntare arbitrată de pianistul Horia Mihail şi publicul entuziast care i-a aplaudat în multe dintre oraşele României: un pariu câştigat, regăsit acum şi pe compact-discul apărut la Editura Casa Radio, cu un repertoriu cel puţin incitant şi destul de rar prezent în discografia românească, o selecție de celebre tango-uri.

Albumul este disponibil pe site-ul Editurii Casa Radio (www.edituracasaradio.ro) şi la standul din str. Temişana nr. 31, Bucureşti, unde poate fi achiziționat la preţul de producător.

Număr de vizualizări :1032


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro