John Gray, autorul bestseller-ului „Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus”, la București

oct. 27th, 2015 | By | Category: Postcard

Joi, 17 noiembrie 2015, între orele 9.30-17.30, la Crystal Palace Ballroom, John Gray va susține conferinţa ”Comunicare eficientă 100%- la birou, acasă, în negociere, în leadership”.

În calitate de editor exclusiv al volumelor lui John Gray în România, Editura Vremea anunţă venirea la Bucureşti a autorului best-seller-ului internaţional Bărbaţii vin de pe Marte, femeile de pe Venus.

Cum au mai rămas mai puţin de 5 zile până la expirarea ofertei speciale de participare la conferinţa John Gray ce va avea loc pe 17 noiembrie 2015, vă invităm să vă înscrieţi la evenimentul organizat de Extreme Training folosind cuponul „VREMEA” pentru o reducere de 35 de euro din preţul biletului:

www.traininguri.ro/eveniment-john-gray/

Număr de vizualizări :960


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro