Ilie Boca, ”Palimpsestes”, la Elite Art Gallery

oct. 13th, 2015 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 14 octombrie 2015, Elite Art Gallery vă invită la deschiderea oficială a expoziției personale a lui Ilie Boca, ”Palimpsestes”, celebrată printr-un recital de violoncel și vioară a grupului Duo ViolinCello, începând cu ora 18:30. În deschidere va vorbi Alexandra Titu, profesor universitar doctorand la Universitatea de Arte și Design a Universității de Vest Timișoara, cercetător la Institutul de Istoria Artei al Academiei Române și critic de artă.

Ilie Boca, absolvent (1967) al Institutului de Arte Plastice “Nicolae Grigorescu” din București, la clasa maestrului Alexandru Ciucurencu, este un artist consacrat care a marcat semnificativ traseul picturii noastre contemporane. Vă invităm, așadar, să luăm parte la expoziția PALIMPSESTES, un eveniment fundamental al artei contemporane românești.

Expoziția va fi deschisă publicului în intervalul 7 octombrie – 29 octombrie 2015, în fiecare zi de luni până vineri în intervalul orar 11:00 – 19:00, iar sâmbăta în intervalul 11:00 – 17:00, pe strada Academiei, nr.15, Sector 1, București.

Număr de vizualizări :792


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro