Deserturi inspirate din literatură, la ”Schimb de Cărți București”

oct. 23rd, 2015 | By | Category: Postcard

Duminică, 25 octombrie 2015, de la ora 15:00 la 17:00, la ceainăria La Un Ceai (Luigi Cazzavillan nr.25), va avea loc întâlnirea ”Schimb de Cărți București”, prima din această toamnă.

Sărbătorim revedera prin cărți noi în circuirtul ”Schimb de Cărți” și ne îndulcim cu zaharicale inspirate de roamne celebre.

Vă ispitesc:

„Portocala Mecanică” – tort răcoritor cu jeleu de portocale
„Alice în Țara Minunilor” – cheesecake cu nutella și bezele
„1984″ – tartă cu nectarine caramelizate

Intrarea este liberă. Schimbul nu este obligatoriu și nici permanent.

Spune-ne că vii pe evenimentul de pe Facebook.

Schimb de Cărți este un proiect bookblog.ro care se desfășoară de șapte ani în București și în alte orașe din țară (Galați, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea, Suceava). Acest proiect susține lectura printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de cărți între ei și pot discuta, într-un cadru cât mai liber și cât mai puțin rigid, despre cărți, autori sau edituri. Intrarea este liberă și oricine poate participa.

Schimb de Cărți este un proiect în continuă dezvoltare, așa încât cei care doresc să aducă întâlnirile Schimb de Cărți în orașul lor pot trimite un mail la adresa andreea@bookblog.ro pentru mai multe detalii.

Număr de vizualizări :673


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro