Compania de Librării București lansează proiectul „Povești din cartier. Întâlniri cu autori și vecinii lor

oct. 6th, 2015 | By | Category: Eveniment

Joi, 8 octombrie 2015, la ora 18.00, la Biblioteca pentru Copii Ion Creangă, debutează proiectul „Povești din cartier. Întâlniri cu autori și vecinii lor”, printr-o întâlnire cu autorii volumului ”În fața blocului”, Vlad Tomei și Mihai Gheorghe. Evenimentul, realizat în colaborare cu Biblioteca Metropolitană, marchează împlinirea celor 65 de ani de la fondarea Companiei de Librării București, cel mai vechi lanț de distribuție din România. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Cei doi autori vin să povestească, celor mici dar şi celor mari despre ”În Faţa Blocului – o colecţie de 55 de jocuri şi «faze» ale generaţiei cu cheia la gât”, un volum recompensat cu Premiul pentru Cea Mai Frumoasa Carte a Anului în cadrul Galei Industriei de Carte din România „Bun de Tipar”, editia 2015 și finalist al secţiunii de design din cadrul Cannes Lions 2015, cel mai important festival de comunicare inovativă din lume.

”123 la perete stai”,”Flori, Fete Sau Băieţi”, ”Ţară, țară, vrem ostaş”, ”Rațele Şi vânătorii” plus o mulţime de alte jocuri aşteaptă să fie rememorate şi, mai ales, jucate din nou.

Proiectul ”Poveşti din cartier. Întâlniri cu autori şi vecinii lor” constă într-o serie de întîlniri care vor avea loc lunar, în diferite cartiere bucureştene  şi vor reuni autori şi cititori care locuiesc în acea zonă. Gazda evenimentelor va fi de fiecare dată una din filialele Bibliotecii Metropolitane. O iniţiativă insolită şi un gest de prietenie între reprezentanţi ai „trei bresle ale cărţii”: librari, bibliotecari şi creatori de carte.

Compania de Librării București (CLB) reprezintă cea mai importantă rețea de librării fondată înainte de ’ 89, care a supraviețuit cu succes după Revoluție: în prezent, Compania de Librării București (CLB) numără 46 de spații comerciale, răspândite unitar în toate cele 6 sectoare ale capitalei.

CLB, 65 de ani:

PARTENERI MEDIA: Știrile TVR, BookMag, Bookaholic, AgențiadeCarte.ro, societatesicultura.ro, Suplimentul de cultură, Semne bune, Filme și Cărți, Ring, Bună dimineața, București!, Lumea Tiparului

PR & Comunicare: Headsome Communication

Număr de vizualizări :967


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro