Ateliere ”Sănătate ca la carte”, la București și Cluj-Napoca

oct. 1st, 2015 | By | Category: Postcard

În perioada 6-9 octombrie 2015, Editura Trei vă invită la seria de ateliere ”Sănătate ca la carte” în Librăriile Cărtureşti din Bucureşti şi Cluj, pentru a afla cum poţi să ai grijă de corpul tău, dar şi de mintea ta, cum poţi să separi informaţiile utile pentru sănătatea ta de reclamele şi miturile îndoielnice. La atelierele Sănătate ca la carte poţi discuta cu medici şi nutriţionişti, psihologi şi psihiatri despre factorii nocivi din viaţa cotidiană şi despre cele mai bune moduri de a-ţi proteja trupul şi sufletul.

Te simţi tot mai obosit şi mai tensionat? Ai vrea să slăbeşti, dar n-ai găsit încă dieta care ţi se potriveşte? Eşti bombardat cu informaţii despre sănătate şi nutriţie şi nu mai ştii care e mit şi care adevăr? Munceşti într-un mediu stresant, în care n-ai timp nici măcar să respiri? Ai dori să încerci un tratament alternativ, dar nu ştii pe care să îl alegi?

Evenimentul este organizat Lifestyle Publishing, parte a Grupului Editorial Trei, în colaborare cu Librăriile Cărtureşti.

Intrarea este liberă, iar cărţile din colecţia Citeşte Sănătos vor beneficia de promoţia 2+1 în librăriile Cărtureşti din Bucureşti (Verona) şi Cluj (Iulius Mall).

PROGRAM BUCUREŞTI – Librăria Cărtureşti Verona

1. Marţi, 6 octombrie – ora 18.30

Mituri şi adevăruri despre dietă şi sport

Invitaţi: Şerban Damian, Manuela Tiron

2. Miercuri, 7 octombrie – ora 18.30

Cum să lupţi cu cancerul

Invitat: Pavel Chirilă

3. Joi, 8 octombrie – ora 18.30

Stresul psihic şi bolile de inimă

Invitaţi: Silvia Nica, Andreia Vasilescu

PROGRAM CLUJ-NAPOCA – Librăria Cărtureşti (Iulius Mall)

1. Miercuri, 7 octombrie – ora 18.30

Hipertensiunea şi factorii de risc

Invitat: Horia Roşianu

2. Joi, 8 octombrie – ora 18.30

Lumea în mişcare şi dezavantajele progresului

Invitat: Nora Cucu

3. Vineri, 9 octombrie – ora 18.30

Alimentaţia sănătoasă şi starea de nutriţie optimală

Invitat: Liviu Deacu

Număr de vizualizări :807


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro