Atelier ”Descoperă Cuba”, la Instituto Cervantes

oct. 8th, 2015 | By | Category: Postcard

Joi, 15 octombrie 2015, ora 19:00, Ambasada Cubei în România şi Instituto Cervantes organizează, cu ocazia Zilei Culturii Cubaneze, un atelier în care vom descoperi, cu ajutorul specialiştilor de la Pernod-Ricard România, o altă faţetă a Cubei prin intermediul savuroaselor cocktailuri care au ca bază băuturi specific cubaneze.

Află cum poţi prepara savuroasele cocktailuri cubaneze şi cum se rulează tutunul pentru „habanos” .

Lecţia de preparat cocktailuri va fi însoţită şi de o demonstraţie de rulat tutun pentru „habanos” ţinută de “torcedora” cubaneză Cristina Sanit de la „La Casa del Habano”. În tot acest timp veţi putea încerca voi înşivă să pregătiţi un cocktail, dar veţi putea să şi degustaţi.

Evenimentul beneficiază de sprijinul Pernod-Ricard România şi La Casa del Habano. Atelierul va decurge în limba română, iar pentru demonstraţia de rulat tutun se va asigura traducere consecutivă în limba română.

Date şi orar: joi, 15 octombrie 2015, (19.00 h – 21:30h)

Loc: Instituto Cervantes Bucureşti, Bd. Regina Elisabeta 38

Preţ: 50 lei

Număr maxim de cursanţi: 40

Înscrieri şi rezervări de loc: cultbuc@cervantes.es şi la tel. 021 210 27 37, Secretariatul de Cursuri al Instituto Cervantes

Limba: română

Data-limită de înscrieri: 14 octombrie 2015, ora 18:00

Număr de vizualizări :947


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro