S-a lansat aplicația mobilă ARCUB!

sept. 18th, 2015 | By | Category: Postcard

Inaugurată cu ocazia Zilelor Bucureștului, aplicația mobilă ARCUB te va ține la curent cu ultimele noutăți din film, muzică, teatru, dans, fotografie, carte, workshop-uri tematice sau alte evenimente culturale din stradă. Disponibilă gratuit pentru smartphone-urile cu sistem de operare iOS sau Android, aplicația le oferă bucureștenilor posibilitatea de a obține toate informațiile necesare despre evenimentele care îi interesează.

În aceste timpuri în care totul se întâmplă pe repede-înainte, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București vrea să-ți facă viața mai ușoară și îți oferă toate detaliile despre evenimentele preferate într-un singur loc – chiar pe telefonul tău mobil.

Între 18-20 septembrie 2015, te invităm să descoperi și să te bucuri de un București  plin de viață, unde iubitorii de cultură se vor delecta cu numeroase evenimente captivante organizate cu ocazia Zilelor Bucureștiului. Noaptea de 19 spre 20 septembrie 2015 va radia de energie datorită unui eveniment unic în care arta și tehnologia se unesc spre delectarea publicului – Noaptea Albă a Bucureștiului. Aplicația vine în întâmpinarea curioșilor și îi conduce pe aceștia pe traseul interactiv al Nopții Albe a Bucureștiului, fiecare instalație fiind mai ușor de găsit cu ajutorul telefonului mobil.

Programul evenimentelor cu intrare liberă din cadrul Zilelor Bucureștiului este următorul:

10-20 septembrie 2015, Piața George Enescu

Piața Festivalului George Enescu – un regal al muzicii clasice, în aer liber

Detalii: festivalenescu.ro/series/festival-2015/piata-festivalului/

3-20 septembrie 2015, ARCUB Gabroveni

Microtopiile Bucureștiului – o incursiune vizuașă a 5 fotografi nordici în peisajul orașului București

Detalii: www.bucuresti2021.ro/portfolio_page/joi-duminica-3-20-septembrie-1000-2200-expozitia-microtopiile-bucurestiului-hanul-gabroveni/

18-20 septembrie 2015, la Gara Regală Băneasa

SOUND & VISION – primul festival de muzică alternativă 100% românească

Mai multe detalii: soundandvision.ro

19 septembrie 2015, Centrul Vechi, 21:00-03:00

Noaptea Albă a Bucureștiului – noaptea în care Centrul Vechi se transformă într-un teren de joacă, iar trecătorii pot interacționa cu instalațiile de artă

Mai multe detalii: www.facebook.com/events/918448238236795/

19 septembrie 2015, ARCUB Gabroveni, 19:00

București’21 – o epopee participativă. 840 versuri. 40 poeți.

Un poem-manifest participativ, care implică 40 de poeți români contemporani

Detalii: www.facebook.com/events/764534680344110/

Aplicația ARCUB poate fi descărcată gratuit de aici: tinyurl.com/nhkqnw4 (pentru Android) și tinyurl.com/puxyt3p (pentru iOS).
Piața Festivalului George Enescu, Microtopiile Bucureștiului, SOUND & VISION, Noaptea Albă a Bucureștiului și București’21 sunt evenimente organizate ARCUB și fac parte din proiectul București Memoria | Explorarea | Imaginarea Orașului, ce lansează candidatura independentă a orașului București la titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021.

ARCUB — Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti cultivă identitatea culturală a Capitalei din 1996. Proiectele inițiate și desfășurate de ARCUB în anii de activitate au contribuit la diversificarea vieții culturale a orașului, precum și la înscrierea acestuia în rândul marilor capitale ale lumii.

ARCUB este organizatorul Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă – B-FIT in the Street!, al singurului festival internaţional de jazz din Capitală, Bucharest Jazz Festival, al festivalului de muzică clasică, Bucharest Music Film Festival, al Festivalul Internațional al Luminii Spotlight on Bucharest și al Zilelor Bucureștiului.

Sponsori: ApaNova, Aqua Carpatica

Parteneri media: TV CITY, RFI România, Radio România Cultural, Radio București FM, Radio România Internațional, mediaTRUST.

Parteneri media online: port.ro, iconcert.ro, 4arte.ro, orasulm.eu, inoras.ro, bigcitylife.ro, goingout.ro, urban.ro, ziarulmetropolis.ro, getlokal.ro, psnews.ro

Număr de vizualizări :1106


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro