Romfilatelia și marca poștală românească vă invită la cea de-a IV-a ediție a Festivalului Strada de C’Arte

sept. 23rd, 2015 | By | Category: Postcard

În perioada 24-27 septembrie 2015, la standul Romfilatelia nr. 5, în arealul statuii ecvestre a Regelui Carol I din fața Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” din București, veți descoperi o amplă selecție de timbre, din numeroase domenii, coliţe, plicuri prima zi, cărţi poştale maxime, albume filatelice şi o colecţie impresionantă de produse speciale. Echipa Romfilatelia vă așteaptă cu mic și mare la cea de-a IV-a ediție a Festivalului Strada de C’Arte, un eveniment binecunoscut în rândul tuturor iubitorilor de programe și produse culturale autentice.

Prin toate aceste produse marca Romfilatelia, veți pătrunde în locuri minunate ale țării noastre, adunate cu măiestrie în povești filatelice nemuritoare, oferite celor apropiați sub forma unui cadou de suflet, rafinat și elegant, sau păstrate de colecționari în clasoare ce depășesc barierea timpului.

Vă invităm așadar să vizitați standul Romfilatelia și vă promitem că veți avea parte de o călătorie unică în istoria, cultura și tezaurul național, unde peisajele pitorești se îmbină cu folclorul și tradiția locurilor. Timbrul vă va fi ghid în această experiență specială, purtându-vă cu ușurință prin numeroase orașe, regiuni și așezări, care vă vor surprinde prin unicitatea și frumusețea lor.

Nu ratați cea de-a IV-a ediție a Festivalului cultural în aer liber Strada de C’Arte, unde Romfilatelia, în calitate de partener strategic, și numeroase alte instituții oferă publicului un viitor sinonim cu cultură, poezie, literatură, film, muzică, pictură etc., domenii și activități ce ne încălzesc sufletele și mintea.

Număr de vizualizări :1004


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro