Record de pagini citite la „Citim în iarbă”

sept. 27th, 2015 | By | Category: Postcard

La cea de-a cincea ediție a evenimentului “Citim în iarbă”, pe pajiștea de la “Roaba de cultură” din Parcul Herăstrău s-au strâns peste 1.500 de copii însoțiți de părinți sau bunici, înregistrându-se astfel un nou record la citit.  Pe parcursul celor opt ore de eveniment, toți cei prezenți pe pajiște au doborât recordul de pagini citite, peste 10.000.

Copiii și părinții care au citit la eveniment au avut șansa să participe la concursul  „SMS-ul câștigător” și de a câștiga tableta oferită de UNIQA Asigurări.

Această ediție „Citim în iarbă” a fost dedicată lecturii și tehnologiei. Astfel, copiii au descoperit tainele cititului electronic, au ascultat audiobook-uri cu poveștile preferate și au participat la cursuri de programare în care au învățat cum să-și creeze o animație. De asemenea, au descoperit adevărate instrumente de educație emoțională la atelierele dedicate sentimentelor.

Participanții au primit sute de cadouri de la sponsorii acestei ediții: UNIQA Asigurări, Aquatique, Borsec și Orange, dar și de la parteneri: La Roche-Posay, Tedi, Poieni, Editura All, Humanitas Multimedia, Editura Litera.

Evenimentul a fost sustinut de: Asociația Green Revolution, Roaba de cultură, Adfaber, ZanaNorilor.ro, Teatrul Zurli, EuropaFM, Școala Step by Step, Grădinița Bambi, bookblog.ro.

Citim în iarbă este un eveniment creat, organizat și iubit de agenția de PR DECI SE POATE.

Ne revedem la ediția din vară!

Număr de vizualizări :1029


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro