Proiecție de film, la Instituto Cervantes

sept. 11th, 2015 | By | Category: Eveniment

Luni, 14 septembrie 2015, ora 19.00, Instituto Cervantes (Bd. Regina Elisabeta 38, București) vă așteaptă la o proiecție a filmului ” Stockholm”( regia Rodrigo Sorogoyen, Spania, 2013), film distins cu Trofeul TIFF 2014. Proiecție realizată în colaborare cu Filmoteca AECID (Spania) și cu sprijinul TRANSILVANIA FILM.

Proiecția face parte din seria de proiecții de filme intitulată PLURAL. FILME SPANIOLE CONTEMPORANE , derulată în fiecare zi de luni a lunii septembrie la Instituto Cervantes.

Filmele  se vor proiecta în Sala Auditorium a Instituto Cervantes și vor rula în v.o. spaniolă, cu subtitrare în limba engleză.

Intrarea este liberă, în funcție de numărul de locuri disponibile.

Sinopsis: O întâlnire aparent banală, între un băiat și o fată. El îi mărturisește că s-a îndrăgostit la prima vedere, ea nu-l crede. Pe parcursul plimbarii lor nocturne prin Madrid, fiecare își dezvăluie treptat dorințele, secretele, dar și câteva minciuni nevinovate. Curând, însă, vor reveni cu picioarele pe pământ, în realitatea dură a luptelor pentru control, a jocurilor psihologice și a conflictelor între sexe. Stockholm ne oferă ocazia extraordinară de a observa relațiile dintre tinerii din ziua de azi.

Filmul a fost distins cu Trofeul TIFF 2014, Premiul Goya pentru cel mai bun debut (2013) si Premiul pentru Regie la Festivalul de Film Spaniol de la Málaga (2013).

Număr de vizualizări :799


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro