Lansarea Campaniei “Oamenii Timpului” în Județul Bacău și încheierea parteneriatului cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est

sept. 5th, 2015 | By | Category: Postcard

Vineri, 4 septembrie 2015, în Sala Studio a Teatrului Bacovia a avut loc lansarea Campaniei OAMENII TIMPULUI în Județul Bacău. La eveniment au participat doamna Adriana Nazarciuc, Președintele Asociației Revistei TIMPUL, conf. univ. dr. George Bondor, Redactorul-șef al Revistei TIMPUL, domnul Vasile Asandei, Directorul general al Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, și doamna Anca Sigartău, Managerul general al Teatrului Municipal Bacovia din Bacău. „Mă bucur să fiu alături de acești adevărați Oameni ai Timpului. Din păcate, trăim într-o societate lipsită de conținut, cu o mediatizare dusă până la extrem a vedetelor de carton. De aceea, orice inițiativă de acest fel în asemenea vremuri este ca o atingere de înger pentru mine. Suntem onorați de acest parteneriat cu Campania Oamenii Timpului și cu Revista TIMPUL. Teatrul Bacovia se va implica în mod activ în acest proiect”, a spus Anca Sigartău.

Cu această ocazie a avut loc și încheierea parteneriatului între Asociația Revistei TIMPUL și Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est. „Mă simt onorat și emoționat să mă aflu aici. Apreciez mult Campania OAMENII TIMPULUI. Misiunea noastră este de a fi generator de dezvoltare economică și socială în această regiune. Acest fapt ne determină să ne implicăm în tot ceea ce are valoare și poate produce dezvoltare în această zonă. Vom susține proiectul cu mijloacele și potențialul nostru. A-i premia pe cei mai valoroși dintre noi înseamnă de fapt a transmite un mesaj pozitiv către toți oamenii care creează, care aduc plusvaloare în această regiune. Trebuie să îi stimulăm pe cei care muncesc corect și care, poate, uneori s-au simțit marginalizați”, a afirmat dl. Vasile Asandei.

Organizatorii au mulțumit în mod deosebit dnei. Anca Sigartău, Managerul Teatrului Bacovia, și dlui. Vasile Asandei pentru ajutorul oferit. „Încheiem astăzi seria de conferințe de lansare a Campaniei Oamenii Timpului. Ne bucură faptul că am putut să organizăm acest eveniment în sediul Teatrului Bacovia, unde va avea loc și Gala locală Oamenii Timpului, din luna noiembrie. La fel de important pentru noi este și parteneriatul încheiat cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est. Urmează o perioadă în care vom colabora intens cu mass-media pentru a atrage cât mai multe propuneri de nominalizări. În paralel vom continua pregătirile pentru Galele locale”, a anunțat dna. Adriana Nazarciuc.

Număr de vizualizări :886


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro