Lansare de carte: ”Dacii în sculptura romană. Studiu de iconografie antică” de dr. Leonard Velcescu

sept. 21st, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 1 octombrie 2015, ora 18.00, la sala ARCUB , Asociația Identitate Culturală Contemporană (AICC) vă invită la lansarea volumului ”Dacii în sculptura romană. Studiu de iconografie antică” de dr. Leonard Velcescu. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Revista Historia. Lansarea va cuprinde intervenții ale unor reprezentanți importanți ai mediului cultural din România.

Cartea reprezintă teza cu care Leonard Velcescu a obținut titlul de doctor la École Pratique des Hautes Études, Sorbona (2000). Studiul a fost distins cu Premiul Academiei Române (2012).

Număr de vizualizări :1218


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro