Încep înscrierile pentru primul ”Simpozion de Istorie şi patrimoniu cultural”

sept. 1st, 2015 | By | Category: Postcard

Joi, 24 septembrie 2015, orele 10.00-16.00, la Grand Hotel Continental, Muzeul Municipiului Bucureşti are plăcerea de a invita specialiştii din mediul muzeal şi academic să participe la prima ediţie a „Simpozionului Istorie şi patrimoniu cultural”, desfăşurat la Bucureşti. Prin acest simpozion organizat în parteneriat cu „Friedrich Schiller” Universität Jena, Germania, Muzeul Municipiului Bucureşti îşi propune să pună la dispoziţia profesioniştilor care activează în domeniu o platformă de prezentare a ultimelor studii şi cercetări.

Propunerile și înscrierile se primesc până în ziua de luni, 7 septembrie 2015, ora 18.00. Vă rugăm sa precizați în e-mail: titlul lucrării propuse spre dezbatere, un rezumat de maximum 500 de cuvinte şi un CV actualizat la adresa de e-mail: conferinte@muzeulbucurestiului.ro.

Selecţia propunerilor va fi realizată de către Consiliul Știinţific al Simpozionului Istorie şi patrimoniu cultural. Vor fi apreciate lucrările în care abordarea este interdisciplinară.

Detalii: www.muzeulbucurestiului.rohttps://www.facebook.com/MuzeulMunicipiuluiBucuresti

Organizatori: Muzeul Municipiului Bucureşti, „Friedrich Schiller” Universität Jena, Germania

Sponsori: Grand Hotel Continental, Hanul Manuc


Număr de vizualizări :948


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro