Expoziția de fotografie ”Hrisoave în piatră și var”, la Muzeul Țăranului Român

sept. 14th, 2015 | By | Category: Eveniment

Marți, 15 septembrie 2015, la ora 17.00, Muzeul Național al Țăranului Român vă invită la vernisajul expoziției de fotografie ”Hrisoave în piatră și var”, care va avea loc la sala Acvariu. Expoziția are loc în cadrul evenimentului ”Zilele Muzeului Țăranului”.

Cruci de jurământ, troițe-fântâni, încastrări în ziduri de biserici sau construcții civile, ctitori și binefăcători, ceva despre limba scrisă și înscrisă, lespezi și pisanii și, nu în ultimul rând, despre materia însăși, piatra gata scrisă de natură. Iată câteva subiecte „discutate” în expoziția de fotografie semnată de Cristina și Ștefan Ionescu Berechet, în colaborare cu Muzeul Național al Țăranului Român, prezentată publicului în sala Acvariu, între 15 septembrie – 11 octombrie 2015.

Număr de vizualizări :1062


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro