”Mașina Timpului” revine la Muzeul Municipiului București

sept. 29th, 2015 | By | Category: Eveniment

Joi, 1 octombrie 2015, ora 19:00, la sediul Muzeului Municipiului Bucuresti – Palatul Suțu, reîncepe seria conferințelor de joi. Conferința ”Mașina Timpului”  va fi prezentată de Cristian Radu. Intrarea este 7 lei. În preţ este inclusă vizitarea expoziţiilor MMB.

Pentru mulți, Bucureștiul înseamnă doar blocuri. Cartiere muncitorești anonime. Aglomerație uneori insuportabilă. Blocul a devenit un stil de viață mai ales în Bucureștiul postbelic, așa că mergem să explorăm niște zone nu neapărat turistice, dar reprezentative pentru orașul ăsta. Căutăm frumusețea și funcționalitatea lor și observăm cum s-au schimbat până în ziua de azi.

În premieră, ”Mașina Timpului” nu se oprește deloc prin centru, ci merge direct acolo unde s-a construit masiv pe verticală. Hai și tu să explorezi cartiere ridicate din anii ’30 până în anii ’80. Vizităm Bucureștiul modern, atât de diferit de cel tradițional, dar totuși atât de familiar.

Număr de vizualizări :985


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro