Șase artiști expun ”Alandala”

sept. 8th, 2015 | By | Category: Proiecte

Joi, 10 septembrie 2015, de la ora 18.00, la Galeria Artelor a Palatului Cercului Militar Național din București are loc vernisajul expoziţiei ”Alandala” și, de asemenea, întâlnirea cu artiștii expozanți Ene Bogdan, Adina Iftode, Eugen Ilina, Laurențiu Midvichi, Costache Popescu Ghergani și Lavinia Stoica Stănescu. Expoziția poate fi vizitată până pe 24 septembrie 2015.

„Alandala” aduce laolaltă șase artiști și tot atâtea feluri de pictură. Mai degrabă diferiți, aflați cu toții în marginea figurativului, se expun nepotrivirilor. Privită ca experiment de punere la lucru a fragmentarului, întâlnirea celor șase prilejuiește, în felul unei antologii, ruperi de ritm și contraste ludice. Mai aproape sau mai departe de figură, fiecare dintre cei șase artiști aduce o întrebare ivită din propria experiență a travaliului pictural.

Program de vizitare: zilnic, între orele 11.00 – 19.00

Galeria Artelor, Palatul Cercului Militar Național, B-dul Regina E lisabeta 21, București

Număr de vizualizări :1582


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro