Festivalul ”Bohemian Square”- Târg de Design Românesc, la Brașov

aug. 19th, 2015 | By | Category: Eveniment

Între 21 – 23 august 2015, la Brașov, în cadrul festivalului Bohemian Square, Dizainăr expune și vinde creațiile designerilor români. După expunerea de la Electric Castle la Cluj, Dizainăr duce produsul românesc de design la Brașov, în Piața Sfatului, între turiști și localnici, în plin sezon de călătorii. Unsprezece designeri români își prezintă creațiie în cadrul târgului de design: Alexandra Radu Ceramic, Atelier Simpluș, Ceramic Sparrow, Don Papillon, Foldo, Gavia Concept, Innette Design, Iutta, Marie Nouvelle, Remi Handmade, Sebastian Roncea, The Changs. Cu ocazia târgului Bohemian Square, magazinul Dizainăr prezintă în premieră ultimele produse create de Anca Fetcu și Sorana Pintilie.

Pe lângă standurile celor 11 designeri, magazinul Dizainăr creează patru standuri adiționale, ce prezintă produse de mobilier, corpuri de iluminat, ceramică și accesorii create de peste 40 de designeri români, colaboratori ai magazinului.

“Pentru că suntem un magazin de design dar și designeri la rândul nostru, nu ne-am mulțumit doar cu crearea unui spațiu de expunere pentru colegii noștri și am hotărât să mutăm o mare parte a obiectelor din București la Brașov, punctul central al turismului Transilvănean. Practic, mutăm magazinul Dizainăr la munte pentru un weekend și amenajăm spațiul de sub cort ca să ne simțim ca acasă.” spune Mihnea Ghilduș, designer de produs și fondatorul Dizainăr.

Vă așteptăm la standul Dizainăr pentru a va întâlni cu producția românească de profil, în fiecare zi între orele 10 și 20 de vineri ,21 până duminică, 23 august 2015.

Despre Bohemian Square

Festivalul își propune să ofere brașovenilor o alternativă de petrecere a timpului liber prin interacțiunea cu diverse forme de manifestare artistice. Spațiul public devine o mare galerie în aer liber unde artiștii găsesc modalitați noi de exprimare și interacțiune.

In cadrul festivalului vor avea loc: expoziții de arte vizuale, ntervenții și instalații de artă și arhitectură în spațiul public, expoziție de design românesc contemporan, workshop-uri de creație, spectacole de muzică, teatru, dans și proiecții de filme.

Dizainăr este magazinul-concept, destinat creației de produs din România.

Dedicați culturii și identității românești, am creat Dizainăr ca loc de întâlnire, creativitate, promovare și generare de cultură educată în domeniu, pentru un stil de viață mai bun și aprecierea valorilor în care credem. La noi, creativitatea specialiștilor din design, arhitectură și artă, întâlnește producția locală prin execuție și calitate de nivel internațional.

Număr de vizualizări :1094


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro