Elena Morariu și Sorin Romanescu, la ”Jazzulescu”

aug. 20th, 2015 | By | Category: Eveniment

Vineri, 21 august 2015, de la ora 20.00, pe terasa Librăriei Humanitas Kretzulescu va avea loc o nouă ediție a evenimentului „Jazzulescu“. Invitați serii sunt Elena Morariu și Sorin Romanescu. Intrarea este liberă.


Sorin Romanescu este unul dintre cei mai buni chitaristi de jazz din peisajul autohton. Compozitor, producator audio si profesor de chitara, a castigat de-a lungul timpului o notorietate binemeritata, participand in peste cei 20 de ani de experienta la numeroase concursuri, festivaluri si reprezentatii pe scene importante din tara si din strainatate. A fost, printre altele, desemnat muzicianul de jazz al anului iar in 2013 a fost nominalizat la Premiile GoPo pentru cea mai buna muzica originala de film, cu documentarul Afacerea Tanase.

Elena Morariu este o tanara vocalista, absolventa a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, sectia jazz, cu un bogat si creativ univers muzical si artistic. Castigatoarea Premiului L’animax pentru dublajul in limba franceza a unui film animé, compune propria muzica si a colaborat in diverse formule artistice.

Număr de vizualizări :983


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro