Conferințe de lansare a Campaniei ”Oamenii Timpului”, în județele Vaslui și Bacău

aug. 24th, 2015 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 26 august 2015, începând cu ora 11.00, va avea loc evenimentul de lansare a Campaniei OAMENII TIMPULUI în Județul Vaslui.

Conferința de presă va avea loc în Sala de ședințe „Ștefan cel Mare” a Palatului Administrativ al Județului Vaslui. Alături de organizatori, la eveniment și-au anunțat prezența și reprezentanți ai Consiliului Județean Vaslui.

Joi, 27 august 2015, începând cu ora 11.00, va avea loc lansarea Campaniei OAMENII TIMPULUI în Județul Bacău. Evenimentul se va desfășura în Sala Mare a Teatrului Bacovia și se va bucura de prezența actriței Anca Sigartău, Directorul acestei instituții.

Număr de vizualizări :754


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro