„Te așteptăm în librărie!”, ediția a VII-a, 2015

aug. 3rd, 2015 | By | Category: Eveniment

În perioada 1 august-1 noiembrie 2015, Editura Herald te invită să intri în librărie și să descoperi cum îți poți menține constant tonusul intelectual şi efervescenţa spirituală. „Citește sănătos! Terapie prin lectură intensivă” este îndemnul celei de a 7-a ediții a campaniei „Te așteptăm în librărie!”, inițiată de Herald, care își propune să te ajute să redescoperi cititul şi mersul în librărie ca metodă alternativă de îmbunătăţire a vieţii cotidiene. Mai exact, este vorba despre sănătatea ta, iar sănătate înseamnă o stare de bine, atât pentru corp, cât și pentru minte și suflet. Sub forma unor pilule de hârtie, 30 de cărți aflate în promoţie te aşteaptă să le primești compensate cu 20%, în toate librăriile partenere. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

La fel ca medicamentele, cărțile nu se administrează la întâmplare***; de aceea, librarul îţi va recomanda doar titlurile care îţi pot fi de folos. Astfel, vei descoperi cărţi care te pot ajuta cu adevărat să faci faţă provocărilor de zi cu zi – intelectuale sau emoţionale.

Așa că nu ezita să iei o doză forte, fără contraindicații, din cea mai eficientă doctorie pentru o viaţă mai armonioasă! Un corp sănătos şi o minte echilibrată ajută la prevenirea sensibilităților acute sau cronice. Pentru un efect benefic și de lungă durată, librarul îți poate prescrie o rețetă de lectură intensivă, care să te ajute în căutările tale.

Cere sfatul şi află recomandarea librarului!

Nu uita să aplici tratamentul intensiv! Iar dacă prețul pilulelor alese de tine depășește suma de 100 de lei, primești automat un tricou care te reprezintă și care le va arăta tuturor că ești un cititor sănătos!

*** Se recomandă citirea cu atenție a informațiilor înscrise atât pe copertă, cât şi în interior. Pentru terapie intensivă, cu manifestări plăcute şi de lungă durată, adresați-vă librarului.

www.teasteptaminlibrarie.ro

Facebook event: www.facebook.com/events/1618057278432489/

Număr de vizualizări :1162


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro