„Nostalgii cu bere blondă”, cu Sorin Lucaci și Paul Simon Esperando

aug. 5th, 2015 | By | Category: Eveniment

Joi, 6 august 2015, ora 19.30, pe terasa „La Ursuleţ” din parcul Herăstrău, va avea loc spectacolul „Nostalgii cu bere blondă”. Provocarea lansată de starea poeziilor lui Sorin Lucaci va fi onorată cu răspunsurile muzicale din diferite genuri (jazz, blues, rock, latino) de către Paul Simon Esperando într-un show plin de emoţie cu parfum de vară .

„Nostalgii cu bere blondă” este titlul poeziei semnată de Sorin Lucaci în volumul ”Victime colaterale”, idee care l-a inspirat pe chitaristul Paul Simon Esperando pentru realizarea unui spectacol de muzică şi poezie.

“Proiectul literar-muzical initiat de muzicianul Paul Simon Esperando împreună cu subsemnatul, este o materializare a unor idei, gânduri, despre starea poeziei în plin acord cu muzica bună, despre felul în care putem stârni o curiozitate, un cât de mic interes în sufletele oamenilor, pentru artă, pentru frumos, pentru lecturî, muzică, și nu în ultimul rând pentru poezie” (Sorin Lucaci)

Sorin Lucaci – poet, realizator tv. Născut în 1970 la București, absolvent al Facultății de Psihologie-Sociologie. Debut literar în 1988 în revista SLAST, cu un grupaj de versuri. Publicî volumele ”Revolta îngerilor” ( Editura Vinea), ”În burta grasă a peștelui de duminică” (Editura Herg Benet), ”Ghilotina cu miros de scorțișoară” și ”Victime colaterale” (Editura Integral).

Paul Simon Esperando este un artist care și-a început acitivitatea muzicală, în anii 80 în calitate de chitarist bass, în componența mai multor formații rock bucureștene. Cel mai cunoscut proiect este cel cu formația „Esperando” cu care a editat un disc în 1994. Din anul 2005 și-a început cariera solo de chitarist editând două albume personale de chitară ”Finding Liberty” și ”Up”. Este cunoscut mai mult pentru activitatea de producător muzical și inginer de.sunet în domeniul muzicii sacre ,162 de albume realizate cu cele mai prestigioase coruri și grupuri vocale din țară, și compozitor muzical de media. Din 2014 a început colaborarea cu Dan Hagiolu la proiectul muzical „WestSide Duet”, o poveste muzicală cu refrene celebre marca Frank Sinatra , Nat King Cole, Louis Armstrong și alte nume celebre.

Număr de vizualizări :1223


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro