”Cuvinte de septembrie”, cu Paul Simon Esperando și Sorin Lucaci

aug. 29th, 2015 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 2 septembrie 2015, ora 19.30, pe terasa „La Ursuleţ” din parcul Herăstrău, va avea loc spectacolul „Cuvinte de septembrie”. Provocarea lansată de starea poeziilor lui Sorin Lucaci va fi onorată cu răspunsurile muzicale din diferite genuri (jazz, blues, rock, latino) de către Paul Simon Esperando într-un show plin de emoţie cu parfum de toamna.

Proiectul muzical-literar ”Cuvinte de septembrie” vă propune în fiecare zi de miercuri a lunii septembrie (2 – 9 – 16 – 23 – 30) o întâlnire cu muzica bună şi poezia, alături de chitaristul Paul Simon Esperando şi invitaţii săi. Se repune aşadar în drepturi proiectul „Rezidentul lunii” sub egida „Folk Nights by Gorby”, urmând ca ştafeta zilelor de miercuri să fie preluată de un alt rezident în luna octombrie

Sorin Lucaci – poet, promoter cultural, realizator tv. Nascut in 1970 la Bucuresti, absolvent al Facultatii de Psihologie-Sociologie. Debut literar in 1988 in revista SLAST, cu un grupaj de versuri. Publica volumele Revolta ingerilor la Editura Vinea, In burta grasa a pestelui de duminica la Editura Herg Benet, Ghilotina cu miros de scortisoara si Victime colaterale la Editura Integral.

Paul Simon Esperando este un artist care si-a inceput acititatea muzicala in anii 80 in calitate de chitarist bass in componenta mai multor formatii rock bucurestene .Cel mai cunoscut proiect este cel cu formatia „Esperando” cu care a editat un disc in 1994. Din anul 2005 si-a inceput cariera solo de chitarist editand doua albume personale de chitara „Finding Liberty” si „Up’. Este cunoscut mai mult pentru activitatea de producator muzical si inginer de.sunet in domeniul muzicii sacre ,162 de albume realizate cu cele mai prestigioase coruri si grupuri vocale din tara, si compozitor muzical de media. Din 2014 a inceput colaborarea cu Dan Hagiolu la proiectul muzical „WestSide Duet” o poveste muzicala cu refrene celebre marca Frank Sinatra , Nat King Cole, Louis Armstrong si alte nume celebre.

Număr de vizualizări :1286


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro