”Arta te cheamă!”

aug. 23rd, 2015 | By | Category: Eveniment

Platforma educațională ”Arta te cheamă!” se desfășoară în perioada 10 septembrie – 23 octombrie 2015 și include susținerea unui curs de familiarizare cu arta contemporană ce va avea loc în școli și licee din București, pentru care se caută doi – patru instructori. Platforma este inițiată de APAC și este asociată Bucharest Art Week – 9 – 16 octombrie 2015, ediția a II-a. Proiectul se bucură de sprijinul ArCuB și al Primăriei Municipiului București. Termen limită pentru aplicații: 28 august 2015.

Cui îi este adresat apelul?
Te rugăm să ne scrii dacă ești profesor/profesoară și activezi în București. Așteptăm în special propuneri de la profesori/profesoare de desen, științe umaniste, istorie etc. dar dacă predai fizică sau matematică și te pasionează arta nu ezita să ne scrii. Persoana pe care o căutăm este un bun pedagog și știe să lucreze cu copiii. Nu există o vârstă limită pentru candidați. Ne dorim să lucrăm atât cu persoane foarte tinere cât și cu oameni cu multă experiență. Importante sunt abilitățile tale pedagogice și dorința de a-ți extinde orizonturile de cunoaștere.

Ce oferim?
O ședință informală de familiarizare cu arta contemporană, conceptul BAW și lucrările prezentate în cadrul expozițiilor.
Activitatea profesorilor va fi remunerată cu 1200 lei (brut) și răsplătită cu diplome de participare personalizate.

Ce include activitatea ta?
Susținerea cursului care implică două ședințe de predare a câte 2 ore pentru fiecare dintre grupele de elevi.
Participarea împreună cu grupul de elevi la un tur ghidat Bucharest Art Week însoțiți și de un ghid pregătit special pentru proiectul nostru educațional.

Datele desfășurării cursului: 05 – 09 octombrie și 19 – 23 octombrie 2015.
Perioada desfășurării turului ghidat: 10 – 15 octombrie 20

Trimite-ne o scurtă scrisoare de intenție însoțită de CV-ul tău la adresa de email artatecheama@gmail.com până în data de 28 august 2015.
Selecția candidaților va avea loc între 28 și 31 august 2015. Candidații aleși vor fi contactați prin email și telefonic.

www.facebook.com/Artatecheama
________________________________________

BUCHAREST ART WEEK
9-16 octombrie 2015

Bucharest Art Week este un proiect cu participare internațională aflat la cea de-a doua ediție. Este singurul eveniment internațional anual din România dedicat artei vizuale contemporane și accesibil publicului larg. Anul acesta evenimentul se bucură de concursul curatoarei internaționale Olga Ștefan și de prezența a peste 30 de artiști internaționali de primă mână, alături de numeroși artiști autohtoni. Tema stabilită pentru ediția curentă este ”Râsul și uitarea”/ ”Laughter and Forgetting” după cartea scriitorului ceh Milan Kundera.

Mai multe despre Bucharest Art Week aici:
http://bucharestartweek.eu/
https://www.facebook.com/BucharestArtWeek
https://instagram.com/bucharestartweek/

Număr de vizualizări :1040


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro