Ateliere publice de creaţie, ”Pădurea de şevalete”, la Mogoşoaia

iul. 14th, 2015 | By | Category: Postcard

În perioada iulie –august 2015, în curtea Palatelor Brâncoveneşti, Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti de la Mogoşoaia şi Primăria Municipiului Bucureşti te invită la Ateliere publice de creaţie – ”Pădurea de şevalete”, curs de pictură în aer liber.

Dacă doreşti să-ţi petreci un timp liber de calitate, să pictezi şi să desenezi, să-ţi îmbogăţeşti limbajul plastic, să experimentezi şi să afli lucruri noi în abordarea metodelor de lucru, atunci vino în curtea Palatelor Brâncoveneşti, unde te aşteapta un şevalet, doar al tău. Vei picta într-un mediu plăcut, într-un spaţiu muzeal ce dispune de o ambianţă unică, spaţiul verde din curtea Palatelor Brâncoveneşti.

Vei primi o temă de lucru şi vei beneficia de îndrumarea unui profesionist.

Începând cu 21 iulie 2015, doar în Curtea Palatelor Brâncoveneşti de la Mogoşoaia, cursurile de pictură se desfăşoara în aer liber, în faţa şevaletului tău!

Vino şi tu în “Pădurea de şevalete”, să te bucuri de natură şi pictură, de marţi până duminică, între orele 10:00 şi 17:00.

Nu rata ocazia de a ne arăta că ai talent, premii atractive te aşteaptă la Centrul Cultural Palatele Brancoveneşti de la Mogoşoaia.

Înscrieri la telefon 0722 423 289 sau la comunicare@palatebrancovenesti.ro

Număr de vizualizări :811


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro