”Cer senin” de Sfântul Ilie

iul. 19th, 2015 | By | Category: Eveniment

Luni, 20 iulie 2015, de la ora 12.00, va avea loc vernisajul expoziţiei „CER SENIN”, la Muzeul „Casa Colecţiilor” (fosta Farmacie Ținc) din Galați. Evenimentul este organizat de Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi în parteneriat cu Asociaţia Română pentru Propagandă şi Istoria Aeronauticii – Filiala „General Av. Aurel Niculescu” Galaţi, Asociaţia Română pentru Propaganda şi Istoria Aeronauticii – Filiala Tecuci şi Aerial Club Galaţi.

Manifestarea este prilejuită de Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene, sărbătorită în fiecare an pe 20 iulie, de Sfântul Ilie, patronul aviatorilor.

Număr de vizualizări :941


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro