Robert G. Elekes lansează volumul ”aici îmi iau dinții-n spinare și adio”, la Librăria Open Art

iun. 10th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 12 iunie 2015, ora 17:00, la Librăria Open Art din București (str. Pitar Moş, nr. 12, sector 1, intrarea de pe str. Arthur Verona) va avea loc lansarea volumului de poezie ”aici îmi iau dinții-n spinare și adio” de Robert G. Elekes (apărut la Editura Tracus Arte) – un debut remarcabil, matur, în care se reconfigurează granițele genurilor literare. Despre carte vor vorbi poeta și prozatoarea Nora Iuga și criticul literar Vasile Mihalache. Moderatorul acestui eveniment este Teodor Dună.

Robert G. Elekes s-a născut într-o familie multietnică pe 28 ianuarie 1985, în Braşov. A absolvit Facultatea de Litere a Universităţii „Transilvania” din Braşov în 2008. A primit titlul de doctor de la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, în 2012, pentru o lucrare despre literatura de expresie germană din România în perioada comunismului. Debutează în revista Corpul T, în 2012. În prezent, predă literatură şi traduceri la Universitatea „Transilvania” din Braşov şi la Universitatea „Sapientia” din Târgu Mureş.

Număr de vizualizări :1414


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro