,,Regele Naiului” îmbrăcat de Adina Buzatu

iun. 10th, 2015 | By | Category: Postcard

Recunoscut pe plan mondial pentru talentul său, maestru Gheorghe Zamfir i-a surprins zilele trecute pe toți cei care îl cunosc personal sau îl admiră de la distanță cu o nouă imagine. Îmbrăcat în trecut de un creator care a scris istorie în moda internațională, Yves Saint Laurent, celebrul artist a început recent o colaborare cu stilista Adina Buzatu. Renumită pentru ținutele spectaculoase pe care le realizează pentru numeroase vedete autohtone și nu numai, Adina Buzatu nu s-a dezmințit nici de această dată creându-i maestrului Zamfir o imagine în deplin acord cu personalitatea și valoarea sa.

,,Mă onorează faptul că o personalitate precum Gheorghe Zamfir poartă ținute compuse din piese ale celor 52 de branduri pe care le reprezint în România. Mai mult decât atât am fost încântată să remarc deschiderea cu care maestrul a răspuns propunerilor mele, dar și eleganța și atitudinea cu care îmi poartă ținutele. Am lucrat pentru ședința foto cu o echipă cu care rezonez extraordinar, în frunte cu celebrul fotograf Marius Bărăgan, hair stilistul Cristi Pascu și make-up artistul Mihaela Vasile. Am ales Artelier Design ca și locație tocmai pentru că mi-am dorit o reinterpretare modernă a unui personaj care a scris istorie într-un ambient cu un design de nivel înalt. Gheorghe Zamfir este o valoare națională, un artist pe care îl admiră o lume întreagă, iar faptul că are încredere în sfaturile pe care i le ofer în ceea ce privește vestimentația sa mă face pur și simplu fericită!” a mărturistit Adina Buzatu.

Supranumit ,,Regele Naiului”, Gheorghe Zamfir a obținut 120 de discuri de aur și a vândut peste 130 de milioane de albume în întreaga lume. A compus coloana sonoră a filmelor ,,Karate Kid”, ,,Kill Bill” și ,,Once Upon a Time în America”. A reinventat naiul și a fost aplaudat de sute de milioane de spectatori, dar și numeroși președinți de stat, regi și regine din întreaga lume.

Număr de vizualizări :1546


One Comment to “,,Regele Naiului” îmbrăcat de Adina Buzatu”

  1. livia spune:

    Plăcut!

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro