Lansarea colecţiei ”Forget me not” by Claudia Rawlings, la Bucureşti

iun. 2nd, 2015 | By | Category: Postcard

Miercuri, 3 iunie 2015, începând cu ora 19.00, în atmosfera specială şi elegantă oferită de InSpayer – strada Batiştei nr 24 A – creatoarea Claudia Rawlings lansează o colecţie inedită, aflată la îmbinarea a două lumi. ”Forget me not” aduce în acelaşi loc cele două lumi ale creatoarei, absolventă a University din Kent (Marea Britanie) cu specializările Design Vestimentar şi Textile. Lumea teatrului englez, cu accente Shakespeariene, de la Globe Theather sau Royal Opera din Londra – colaborări ale creatoarei în ultimii ani – şi motivele florale tradiţionale româneşti. Motivele florale vin din Bucovina mamei sau din Teleorman , din locurile copilăriei alături de bunicii din România.

O îmbinare de etno floral cu teatru medieval britanic, colecţia Forget me not devine practic lansarea brandului Claudia Rawlings în România, la doi ani după ce creatoarea a inaugurat biroul de la Bucureşti.

O prezentare exclusivistă şi inedită din care nu lipseşte vedeta serii şi a colecţiei, o rochie al cărei material are peste 100 de ani , material găsit în podul casei cumpărată de părinţii creatoarei în inima Ardealului. O rochie deosebită, prezentată pentru prima oară în public, cu întreaga sa poveste plină de mister şi o energie specială ce transcede dintr-un ţinut de vis şi de poveste.

Atenţia la detalii, finisajul manual, inspiraţia din culorile pădurii dar şi transparenţele şi contrastele neaşteptate de texturi, alăturate creativ, definesc Forget me not.

O colecţie cu totul aparte, o creatoare ce alătură două lumi asimilate în profunzime şi aduse acum către public printr-o îmbinare cu totul deosebită între culturi, sentimente şi texturi, exprimând toate aceste stări speciale.

Număr de vizualizări :1083


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro