Emilia Zăinel lansează volumul de debut ”În afara timpului” la Librăria Open Art

iun. 15th, 2015 | By | Category: Eveniment

Vineri, 19 iunie 2015, de la ora 18.00, la Librăria Open Art din București (str. Pitar Moş, nr. 12, sector 1, intrarea de pe str. Arthur Verona), va fi lansat volumul de poezie „În afara timpului”, de Emilia Zăinel, apărut recent la editura Tracus Arte. Autoarea va susține o lectură publică din acest volum, care reprezintă debutul său. Moderatorul întâlnirii va fi Dan Mircea Cipariu, președintele filialei București Poezie a Uniunii Scriitorilor din România. AgenţiadeCarte.ro este partenerul media al evenimentului. „Emilia Zăinel reuşeşte să transforme biografia şi penumbrele unei existenţe de azi pe mâine într-o poezie care întrevede salvarea sufletească şi salvarea individului prin actul profund al (auto)mărturisirii, cu credinţa că transcendentul ne poate schimba destinul numai dacă ne (re)descoperim pe sine. O voce distinctă ne atrage atenţia că „suferinţa e nemuritoare şi asta o face unică”! „În afara timpului” este o carte despre fragilitatea fiinţei care îşi asumă timpuri interioare!” (Dan Mircea Cipariu)


Emilia Zăinel. n. 1990, Craiova. Domiciliu actual: București.

Absolvent de jurnalism; Masterand la Facultatea de Filosofie București. PR la Brightics.ro; Recenzent la Bookuria.info. Voluntar la ONG Valentina (prevenirea abandonului școlar).

A debutat în poezie cu volumul ,„În afara timpului”, editura Tracus Arte, mai 2015. A publicat în revistele: ,,Revista Familia”, ,,Moldova Literară”, ,,Algoritm Literar”, ,,Actualitatea Literară”, ,,Profil Cultural”, ,,Sibiu Universitar”, ,,Cenaclul de la Păltiniş” etc. Apariţii în antologii: Antologia Festivalului ,,Al. Macedonski” – 2012, Antologia Asociației Artgohtica – 2011 și 2012, Antologia ,,Club Astra” – 2009 etc.

Număr de vizualizări :2070


One Comment to “Emilia Zăinel lansează volumul de debut ”În afara timpului” la Librăria Open Art”

  1. Silviu Guga spune:

    Cu anii în urmă, în perioada studentiei când a început să publice prin reviste literare, Emilia Zăinel era o promisiune pentru poezia de azi, acum, citindu-i volumul de debut, afirm, fără stropul ingrat al şovăielii, că e o certitudine. Am fost un „încurajator” al ei şi regret că nu pot participa la acest eveniment. Desigur, pentru ea e un eveniment istoric lansarea primului volum, iar pentru susţinătorii ei e un bucurat prilej de a vedea că intuiţiile lor n-au dat greş.
    Silviu Guga

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro