Adriana Săftoiu se întâlnește cu cititorii, în noul magazin Diverta din Piața Romană

iun. 2nd, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Diverta și Editura Polirom invită cititorii joi, 4 iunie 2015, de la ora 18.00, în noul magazin Diverta din Piața Romană, nr. 5, lângă clădirea A.S.E., la întâlnirea cu Adriana Săftoiu, autoarea mult discutatei cărți ”Cronică de Cotroceni”. Evenimentul va cuprinde o sesiune de autografe și o discuție în care autoarea va răspunde întrebărilor celor prezenți.

Cartea ”Cronică de Cotroceni” s-a lansat la târgul de carte Bookfest 2015 și a stârnit polemici încă de la apariție, trezind interesul cititorilor pentru culisele vieții de la Cotroceni. Adriana Săftoiu povestește experiențele și controversele prin care a trecut în perioada colaborării sale cu fostul președinte Traian Băsescu din poziția de Purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale. Tirajul inițial al cărții a fost epuizat în doar câteva zile,  iar varianta electronică a cărţii a înregistrat recorduri de vânzări.

„Prima mea zi la capătul a zece ani de colaborare cu Traian Băsescu a fost vineri, 30 martie. Dimineața a sunat telefonul. Nu îmi era greu să-mi imaginez cine ar fi putut să fie. N-am răspuns. În sfârșit, eram liberă de contract. Apoi, telefonul a sunat din nou. «Te caută Președintele», m-a informat bine cunoscuta voce de la secretariat. «Nu mai lucrez la Cotroceni. Poți să-i spui că nu am răspuns la telefon.»” (Adriana Saftoiu)

Adriana Săftoiu a fost consilier al Președintelui României și purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale în perioada 2004 – 2007 și membru în Parlamentul României, de unde, în ianuarie 2012, și-a dat demisia de onoare. În prezent este managerul propriei firme de P.R. și comunicare. A mai publicat cărțile Vocile puterii. De vorba cu purtătorii de cuvânt (2007) și Jurnal de campanie (2009).

Diverta continuă astfel în noul magazin din Piața Romană de lângă clădirea A.S.E., seria întâlnirilor cu autori cunoscuți, după lansarea de carte avută cu Dan Puric, și vine în întâmpinarea tuturor clienților care îi trec pragul în prima lună de la deschidere cu 15% reducere pentru orice produs cumpărat.

Diverta a deschis în Piața Romană nr.5, la colțul străzii Căderea Bastiliei, lângă Academia de Studii Economice, cel de-al șaptelea magazin pe care retailerul îl deține în București. Rețeaua Diverta are în prezent 24 de magazine și o cifră de afaceri de 10 mil euro.

Sub sloganul „Mereu ceva nou”, Diverta este cel mai important retailer de entertainment și dezvoltare personală, cu magazine în cele mai importante orașe ale țării, organizate după un concept unic, structurat pe trei zone de interes: „Îmi place”, „Mă joc și învăț” și „Am succes”. În magazinele Diverta se găsesc categorii variate de produse precum carte, papetărie, jucării, film, jocuri video.

Număr de vizualizări :1033


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro